keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Oppitunti siitä, miten kynää käytetään!

Puutarha (the garden)

Aamukahvin juotuani aloin tehdä päivän ATC:tä. Koska oli keskiviikko ja piti käyttää teeman mukaisesti kyniä, aloin teroittaa vesivärikyniäni saadakseni ne käyttökuntoon. Siinä olikin hommaa, kun sormet eivät tykänneet siitä pyörityksestä. Lopulta huomasin, että oli nahka rullaantunut yhden nivelen kohdalta ikävästi kasaan. No, ei hätää. Tein toisenkin huomion siinä askarrellessani. Kynän teroitusjäljethän olivat käyttökelpoista tavaraa. Näistähän saisi vanhoja myllynkivikauluksia tai jotain. Niin syntyi tämä puutarhakortti. Paitsi tekstin tuottamiseen siinä on käytetty kynää enemmänkin. Viehkon naisimmeisen puku on tehty teroitusjäljistä, lisäksi reunoihin on ripoteltu teroituksessa syntynyttä väripölyä. Niin, että kynää voi käyttää muuhunkin kuin pureskelemiseen. Kokeilkaa vaikka.

Tänään haastan sinua etsimään kynälle uudenlaisen käyttötavan tai sitten vanhanlaisen, miten vain, kunhan vain käytät sitä.

Today's challenge is to use a pen in new way, or old, how you like, only use it. I have used it by using carbets of pens.

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava idea !saas nähdä ennätänkö tänään?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.