keskiviikko 6. elokuuta 2008

Lapsellista (Childish)

Vähän kummallinen pieni olio ilmestyi tänään jostain mielikuvitukseni kätköistä. Mikä se mahtaa olla, ei aavistustakaan, mutta kovasti se tuntuu matematiikkaa pähkäilevän ja puhuukin jotain ihme kieltä. Kovaa hyntti, koivaa päntti. Mitähän se mahtaa tarkoittaa?

No, siis, tämän päivän aiheena on kynäillä jotain numeroita, tai kirjaimia tai molempia hyväksi käyttäen. Tämä olio syntyi numeroista, mitkähän numerot mahdat löytää tästä? Ja olioni käyttämästä kielestä, sehän on tietysti kontin kieltä. Oletko puhunut sitä lapsena? Että tällaista sekoilua tänään. On vähän mielikuvitus laossa tällä hetkellä.


...

Hahaa! Today I have been little bit childish and give you challenge to made something with numbers and letters.

What numbers you find in my picture. And what is this language it speak? At the child we speak in here the language of Kontti. You take word, put word kontti beside and when turn these words up side down. May be you have some own language in there as we in here Finland.

Well! Have nice day.


3 kommenttia:

 1. Jaa, mielikuvitus laossa ??? Sulla??? No, ei tosiaankaan.. tosi hauska kortti !! Ihanaa toi kontinkieli...mä lisään korttini myöhemmin tänään.

  VastaaPoista
 2. Kyllä pahan pistit..hassu kuin mikä.
  Kontinkieli on kyllä tuttu.Vieläkin joskus kun lapsettaa.
  kiva sinun korttisi.

  VastaaPoista
 3. Kerkesin vielä tän vuorokauden puolella! En ole vaan ihan varma ymmärsinkö haasteen oikein ?! Täällä kuitenkin "jotain "....

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.