perjantai 17. lokakuuta 2008

Kerroksia! Many layers!

Joku on jossain sanonut, että elämä on kuin sipuli, jota kuoritaan kerros kerrokselta. No, ihan sipuli ei tämän kertainen ATC kuitenkaan ole, mutta kerroksista kuitenkin. Oma mallikorttini koostuu kolmesta lehtikuvasta, jotka on kohdistettu kohdalleen kerroksittain. Alimmaisena on ehjä kuva järvimaisemasta, joka on liimattu pohjapaperille. Sitten on ikkunakuva, johon on leikattu ikkunan reiät, joista alimmainen kuva näkyy. Kolmantena on kuva kankaasta, josta on leikattu osa pois ja saatu ikään kuin verhot, jonka takaa näkyy osa muista kuvista. Kaiken huipuksi on liimattu kiiltokuva.
.
Eli tällaista tällä kertaa papereista. Haasteena siis kerroksittaisuus. Kerrosten lukumäärää ei ole rajattu. Odotan jännityksellä kuinka monta kerrosta saat aikaan. ;)
.
.
This friday challenge is to make something with many layers. In my ATC I used three paper picture to fix overlap with others (cut holes etc) and glossy as dot on the i. I wait very interesting how many layers you can fix together, come in and have fun with this challenge. Happy, lovely day for all you.

2 kommenttia:

 1. Sinulla on todella hieno työ tänään.
  Upea!
  Täällä minun.

  VastaaPoista
 2. Ihanan kortin olet tehnyt.
  Nyt vasta löysin sivusi. En ole kerennyt surffailemaan kovin paljon, mutta lisäsin sinut suosikkeihini, pitääpä käydä kurkkaamassa haasteitasi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.