perjantai 31. lokakuuta 2008

A piece of art with one paper! Yhden paperin juttu.

Tämä ATC-kortti on tehty yhdestä paperista. Hmm. Mitenkähän tuon nyt ymmärtää. Yksi ja yksi. Niin joo, tarkoitan siis, työssäni olen käyttänyt vain yhdenlaista paperia . Paperin toinen puoli musta ja toinen valkoinen ja siitä sitten taitellut ja liimaillut palasia. No, laitoin minä hieman väriäkin pintaan, mutta siitä tämä työ ei tainnut oikein tykätä, kokeilua siis tämä. Paremmalla ajalla saisi varmaankin parempaa jälkeäkin aikaiseksi. Nyt ei oikein ajatus ja käytäntö toimineet ihan niin hyvin kuin olisi toivonut.
.
Mutta mutta... haastanpa kuitenkin sinut kokeilemaan samaa. Tee siis tuumanen, moo, ATC, skinny, mitä nyt haluatkin ja jaa se kanssani/kanssamme antamalla linkki työhösi. Mukavia hetkiä!
.
.
Here you see an ATC made by one kind paper. Not very good, but it is what it is. Anyway, I like to give you challenge. Come and do something but use only one kind paper in your work. I'm very curious what you can do. Pleace, join and share your ideas with us giving a link in your work. Have a nice day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.