keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Raapustelua/scraping!

Loch Nessin hirviö kuulu tässä,
järven syvyyksistä on pällistelemässä.
.

Ha haa! Uskon ken uskoo, tästä tuli Nessi, koska tuotokseni ei oikein onnistunut. Idea oli siis tämä. On paperi ja väriliidut ja jokin, jolla raaputtaa. Minulla oli kuva kalasta, jota väritin ja sitten pistin päälle vielä vahvasti eri väristä liitua ja kaiken päälle kerroksen mustaa liitua. Sitten, kun raaputti päällimmäistä värikerrosta pois, piti alta paljastua kuvio.
.
.
Paperi vain oli niin ohutta, että se tuppasi repeytymään. No, pistin päälle uutta väriä ja sain aikaiseksi ihan mukiin menevän twinchien, hieman erikoisen, mutta ainakin omaperäisen. Heh!
.
Eli haasteena siis raaputella värejä. Värejä voi pistellä paperille ihan lystikseen miten haluaa, eikä tarvitse siis käyttää mitään kuvaakaan pohjana, vaan ihan tyhjää paperia. Oikeastaan se voisi olla parempikin, tiedä häntä. Toivotan sinulle hauskaa päivän jatkoa.
.
Here you can see monster of Loch Ness. Ha haa! Believe or not. Anyway, challenge is to make art with chalks, so that put different kind colours on to paper and all over that one layer of colour and after that to scrape a picture forward. Very interesting. Have a happy day.

1 kommentti:

  1. Vähän taas eksyin polulta,mutta idea lähti haasteestasi.
    raaapuskelin kylläkin.
    usein jää mainitsematta mutta korttisi ja ideasi ovat mahtavia.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.