perjantai 5. kesäkuuta 2009

Gratulation / Onnittelut voittajalle!

Haasteen 70 ja pienen samettikisan voittaja on arvottu. Arvonta tapahtui seuraavasti. Osanottajien kommentit tulostettiin, lappuset sekoitettiin ja numeroitiin satunnaisesti. Sitten soitin äidille, jota pyysin sanomaan jonkin numeron 1:stä 3:een. Hän valitsi numeron 2. ja sen takaa löytyi - Annifanni. Onneksi olkoon! Glitterit tulee sinulle, jahkahan ehdin postittaa. Myös kahdelle muulle osanottajalle lämpimät kiitokset mukanaolosta, teillekin on tulossa jotain pientä yllätyspalkintona.
.
Challenge 70 and the winner of little competition is Annifanni. Gratulation for her. I like to give some little to other two participants also, so thank you for all for taking part in this challenge.

4 kommenttia:

 1. Loistavaa Annifanni !
  Kiitokset Ainolle ja kiva kun muistat meitä yllärillä ! Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Kiitos todella paljon. Innoissani odotan , että saan kokeilla noita juttuja.
  Tänään on satanut mutta en ole yhtään ennättänyt askarrella kun olen ollut lapsenvahtina.paitsi tytön kanssa , mutta eihän siinä sitten tullut omasta jutusta mitään.
  Nyt sauna lämpiää, jospa siellä vähän virkistyisi.
  Kiitos vielä kun aina keksit näitä kivoja juttuja.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Aino ihanista haasteista ja kun vielä yllärillä muistat! :) <3

  VastaaPoista
 4. Kiitokset yllätyskirjeestäsi, aivan ihania matskuja sain, heti alkoi päässä surista, että mitähän noista tekisi, kiitos ja kukkanen sinulle. Sammakkojuttuja onkin herkullista ruveta miettimään, saanpahan tähän totiseen torvensoittajan maailmaani vähän riemullisuutta :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.