perjantai 1. tammikuuta 2010

Challenge 3: Coffee grounds plastering / Kahvinpororappaus!

2-2010

Here come new idea for you: to use coffee grounds in your work. Yesterday was so much fireworks in the air because the New Year celebrating. And little bit same style is in this ATC. It is as a firework or volcanic eruption. I clued paper and scattered coffee grounds in to paper, dried and add more clue, scattered ink powder and some kind glitter, and dried again. Exessive dust rustle away. Extraordinering but quite well, I will say. What do you like about it? Try it! It's fun.
.
Tässäpä sinulle uusi idea, varsinkin jos juot paljon kahvia. Suodatinkahvia kun keittää, jää paljon kahvinporoja. Ajattelin kokeilla, mitä niistä voisi saada aikaan, ja tämä räiskekortti siitä tuli. Eilinen olikin yhtä räiskettä ja ilotulitteet paukkuivat ikkunani takana pitkälle aamutunteihin. No siis, tuosta pohjasta. Sivelin ensin pohjapaperin liimalla ja ripottelin siihen kahvinporoja. Annoin kuivahtaa ja liiat rapistelin pois. Lisäsin liimaa ja ripottelin mustejauhetta päälle ja lisäksi vielä samettipölyglitteriä. Ja taas odottelua, että kuivaisi ja liikoja rapistella pois.Siitä tuli aika kiva pohja,vaikka sen itse sanonkin, kuin ilotulitus, tai tulivuoren purkaus.

Tosin, kun ei pohja ollut tasainen, oli tuon kuvan liimaaminen siihen päälle vähän ontuvaa, mutta onnistui lopulta. Sitten laitoin vielä koholakkaa tuohon kuvan keskelle lisäämään kolmiulotteisuutta. Että tällaista.

Kokeilehan sinäkin, miten rappaus sujuu.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea vaikka aika suttusta ja vaikea toteuttaa kun kahvirappauksen päälle ei tahdo millään saada liimattua mitään, ehkä Erikeepperi olis tepsiny parhaiten. Kauniit värit ja tyylikäs sun mallityös.

    VastaaPoista
  2. You make so many beautiful pieces!
    Thanks for your comment on my blog:)

    Hanne

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.