lauantai 9. tammikuuta 2010

Challenge 5: Extraordinering stuff / Kummallisia hyödykkeitä!

A rabbit and a hare!


I used in this work peels of sweet potatoe and little bit dill, papers and 3D crystal glaze. Use you also something extraordinering stuff in your work.

...
Nämä hassut keittiökokeiluni näyttävät jatkuvan. Usko tai älä, käytin tähän työhön bataatin kuoria ja tilliä. Lisäksi paperia, kuvia yms ja sitten koholakkaa, että bataatinkuoret ja tilli pysyisi kuosissaan. Tuli aika vinkee jälki. Neuvona, jos haluat kokeilla, että kannattaa laittaa koholakkaa kuorille jonkin paperin päällä, koska minä en tehnyt niin, vaan käytin lautasta, sillä seurauksella, että koko höskä tarttui siihen kiinni, kun lakka kuivui. Sitten kun sitä irrotti siitä, niin siitä tuli vähän repaleinen. Toisaalta se lisäsi vaikuttavuutta, mutta olisi saattanut viedä koko kokeilun roskiin. Eli - kokeilehan sinäkin jotain kummallista, ei niin tavallista hyödykettä askarteluissasi. Vaikka onkin lauantaihaaste, ei ole pakko tehdä skinnyä.

2 kommenttia:

  1. Kivoja ovat nämä haasteet, sait minutkin heräteltyä talviunilta. Ensin kyllä tuli mieleen sellaset kummalliset hyödykkeet kun sampanjavispilä tai munanpäänleikkuri ja hetken ihmettelinkin että mikä hyödyke se jänis on :DDD. Multa jäi viel moni hyödyke kokeilematta, kuten munankuoret, riisi, mannaryynit, hiutaleet, porkkanaraaste,spagetti, paprikansiemenet, mantelinlastut, maissinjyvät jne.Et lisää vaan näitä "keittiöaiheita"

    VastaaPoista
  2. Vasta nyt heräsin kokeilemaan keittiöaineksia. Niitähän olisikin vaikka kuinka. Tai oikeastaan kokeilin jo aiemmin nonparelleja, hyvin tarttuivat kartonkiin ja kirjavaa tuli - pallomeri. Myös kukan haituvaisia siemeniä ja tiskirättiä tuli testailtua, mutta inspis loppui kesken. Liivatelevystäkin rustailin ikkunaruutua, mutta mutta... No tässä ihan vaan sipuliset taustat.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.