torstai 4. maaliskuuta 2010

Challenge 14: Colours of the seasons - Vuodenaikojen värit!

Time is end!
Because there was only two person to take part in this play I will divide this blog candy for both of them: Funchal and Annifanni. Thank you!
.
Aika loppui!

Koska tässä taas oli vain kaksi osallistujaa, niin en jaksa ruveta arpomaan, vaan tasapuolisuuden nimessä jaan karkkipussin kahteen osaan ja laitan lähetyksen tulemaan niin Funchalille kuin Annifannille. Kiitokset mukanaolosta!

Four Seasons

I notes that there was many visitors in here at last week, but only two had participated in my play. So, here come's new play. Hopely you have time and inspiration to take part in this challenge with blog candy, anyway I like to say: be courage and come along. So, do four piece of inch with colours of seasons. One inch illustrating one season. You have one week time to take part in this challenge, well, since I say stop. Have a nice, happy season.

.
.
Participating in this play you may be owner of this blog candy.
.
Ottamalla osaa tähän leikkiin, olet ehkä tämän "karkkipussin" omistaja.

---
Huomasin, että täällä oli kovasti liikennettä viime viikolla, mutta vain kaksi, jotka kävivät käsiksi haasteeseeni. No, tässä tulee uusi mahdollisuus. Tällä kertaa haastan sinut tekemään neljä tuumasta aiheena vuodenaikojen värit. Sinulla on aikaa ottaa osaa tähän leikkiin ensi torstaihin asti, tai ainakin siihen asti, kunnes sanon seis! Oikein mukavaa kevätaikaa sinulle.
.

6 kommenttia:

 1. Täällä taas yksi viime viikon liikennöitsijä. Uskollisesti taas mukanasi :) Tämäkin haaste oli kiva, kiitos taas. Otin vähän ideaa omistasi.

  VastaaPoista
 2. Hei.
  Mulla on tekeillä.yritän saada valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. No niin..sainhan valmiiksi.Kiitos kivasta haasteesta.

  VastaaPoista
 4. Hei Aino, entäs jos annettaisiin mun osaltaniluovutusvoitto, siis vaihteeksi kokonaan Annifannille. Kaunis ajatuksesi kyllä on, mutta kun vasta sain sulta kirjeen....... Mutta kun sulla on niin sopivan sutjakoita haasteita, nytkin tuo kissahaaste, pakkohan se on siihenkin.... terkuin Funchal

  VastaaPoista
 5. Ei mitään luovutusvoittoja, on Annifannikin erinäisiä kertoja voittanut, joten olette ihan tasoissa.

  VastaaPoista
 6. Heippa..juu olen samaa mieltä.Onni on monesti potkinut Ainon arvonnoissa.Kiitos kun jaksat innostaa.
  Huomasin vasta tuon kissahaasteen, maalla oltu taas joten vähiin on askartelut jäänneet.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.