perjantai 30. heinäkuuta 2010

Challenge 29: Pirint Friday challenge with blog candy! Time is end - aika loppui jo!

Time to take part in this challenge is end!
Aika otta osaa tähän haasteeseen on loppu. Arvonnasta ilmoitetaan.
.

New week and new cards. Now, come and made with me a ATC, moo, inchy, skinny, what ever you like and put there some text in you work as I put in my ATC words which means: home sweet, home. 

If you do so and give a link in your work,  you can win this blog candy - these lovely Sarah Kay sticks. 
.
You have one week (till next friday 6.8.2010) take part and play.
.
Have a lovely time.
.

Uusi viikko, uudet kortit. Nyt, tule ja tee kanssani kortti, ATC, tuumanen, moo, skinny tai mitä nyt keksitkin, ja laita hieman tekstiä työhösi, niin kuin näet minun laittaneen omaan korttiini. Tämä haaste on voimassa viikon (ensi perjantaihin 6.8.2010 asti). Oletko sinä se, joka saa omakseen nämä herttaisest Sarah Kay -tarrat? Sen voit saada selville vain ottamalla osaa ja linkittämällä työsi tänne viikon kuluessa. Oikein hauskaa ja luovaa kesäviikkoa sinulle.
.

5 kommenttia:

 1. Heissan. Vieläkös tää on voimassa. Tein pari korttia joissa myös tekstiä ja huomasin , että sopivat tähän haasteeseen.Kiitos ideoinnista.

  VastaaPoista
 2. Täällä minun vastaus haasteeseen. Kiitos ja varmasti poikkean toisenkin kerran.

  VastaaPoista
 3. Herttainen kortti. Kiitos huomautuksesta, olen taas vissiin unhottanu tallentaa tai jotain.Kerran sohlo aina sohlo, onneks huomasit ku muuten olisin jääny pois arvonnasta vaik ei se mun päätarkotus ollu, halusin vaan lisätä jännitystä arvontaan :DDD

  VastaaPoista
 4. Huomasinpa ihan viime hetkillä tämän haasteesi.On tullut hieman vähemmän oltua koneella viime viikkoina. Mukaan tulen minäkin.

  VastaaPoista
 5. Vielä ehdin, kun oikein pinnistin. Minäkin olen joutunut puuhailemaan kaikenlaista muuta, joten haasteet on jääneet aika vähiin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.